Κτείς | υπηρεσίες
Δείτε όλες τις υπηρεσίες

Olaplex

Olaplex


Το Olaplex είναι ένα απλό δραστικό συστατικό το οποίο είναι το αποτέλεσμα μιας  συλλογικής προσπάθειας του γιατρού της Επιστήμης των Υλικών Dr Έρικ Pressley και του ιατρού Χημείας Craig Hawker. Αυτό είναι πραγματικά μια επαναστατική εφεύρεση που φέρνει ένα εντελώς νέο επίπεδο διαδικασιών βαφής, και επίσης δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται μόνο του.

Η σύνθεση του προϊόντος Olaplex δεν περιέχει σιλικόνη, αλδεΰδες, θειικά, διαιθανολαμίνη, φθαλικές ενώσεις (βλαβερές ουσίες, οι οποίες βρίσκονται συχνά σε προϊόντα για τα μαλλιά).

Το προϊόν είναι σε θέση να αποκαταστήσει τους κατεστραμμένους λόγω θερμικής, χημικής και μηχανικής φθοράς δισουλφιδικούς δεσμούς. Ως αποτέλεσμα, βελτιώνει σημαντικά τη δομή της κάθε τρίχας, τα μαλλιά γίνονται λεία, υπάκουα και αντανακλώνται στις ακτίνες του φωτός από την επιφάνεια φαίνοντας γυαλιστερά και λαμπερά.

Θεραπεία μαλλιών με χρήση Olaplex

Θεραπεία μαλλιών με τη χρήση του προϊόντος Olaplex, τόσο ως μέρος της διαδικασίας της βαφής, και ως ξεχωριστή διαδικασία, σας επιτρέπει να απολαύσετε την υγεία-βελτίωση των μαλλιών σας και η επίδραση της δεν είναι μόνον οι πρώτες μέρες, αλλά για εβδομάδες! Η επίδραση της Olaplex παραμένει στα μαλλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα μαλλιά θα σας ενθουσιάσουν με ασύγκριτη απαλότητα, με ευκολία στο χτένισμα, τα μαλλιά δεν φριζάρουν, είναι λεία και γυαλιστερά. Θα πρέπει να δοκιμάσετε στον εαυτό σας το μαγικό προϊόντος Olaplex, εάν

  • έχετε θαμπά μαλλιά που στερούνται από γυαλάδα και λάμψη
  • θα θέλατε να έχετε πιο ανθεκτικό χρώμα των μαλλιών μετά το βάψιμο
  • το χρώμα των μαλλιών σας δεν είναι αρκετά πλούσιο και εκφραστικό
  • η δομή των μαλλιών σας έχει καταστραφεί από τις προηγούμενες βαφές
  • έχετε λεπτά, πορώδη μαλλιά
Olaplex
Olaplex
Olaplex
Olaplex
Olaplex
Olaplex
Olaplex
Olaplex

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτείς Τούμπας

Άνω Τζουμαγιάς 60, Θεσσαλονίκη 544 53

+30 2310 930 361

Κτείς Makedonia Palace Hotel

Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη 546 40

+30 2310 866 283 (Εσωτ τηλ: 7168)

info@kteis.gr

www.kteis.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.