Κτείς | Εταιρεία
Μάθετε τα πάντα για εμάς

Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Στην φιλοσοφία του κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη επικρατεί η ιδέα ότι η εξωτερική μας εμφάνιση αντανακλά τον εσωτερικό μας κόσμο και για τον λόγο αυτό οι επιθυμίες του πελάτη είναι το ζητούμενο.

Τα ΟΜΑΔΑ του κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη ακούει προσεκτικά τον κάθε πελάτη και αποφασίζουν μαζί για το τελικό αποτέλεσμα. Κεντρική ιδέα του κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη είναι τα "ελεύθερα" κουρέματα και χτενίσματα που από μόνα τους θα διαθέτουν στυλ και φυσική κίνηση, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες του να είναι καθημερινά περιποιημένοι.

Βασικό όμως είναι οι πελάτες του κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη να θέλουν να αισθανθούν καλά, να θέλουν να κάνουν αλλαγές που πραγματικά τους κολακεύουν και να εμπιστεύονται τον κομμωτή τους.  Η αισθητική του τελικού αποτελέσματος σε συνδυασμό με τη διάρκειά του είναι αυτό που καταξιώνει τελικά το κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, στον χώρο των κομμωτηρίων στη Θεσσαλονίκη.

Όμορφα, δυνατά μαλλιά απαλλαγμένα από αλλοιώσεις της τρίχας, βοηθούν το έργο του κομμωτή και εξασφαλίζουν τέλειο αποτέλεσμα. Αρμονικά χρώματα συνδυασμένα με το κατάλληλο κούρεμα, είναι βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του κομμωτηρίου Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη και σας προσκαλούμε όλους να την αποκτήσετε και εσείς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτείς Τούμπας

Άνω Τζουμαγιάς 60, Θεσσαλονίκη 544 53

+30 2310 930 361

Κτείς Makedonia Palace Hotel

Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη 546 40

+30 2310 866 283 (Εσωτ τηλ: 7168)

info@kteis.gr

www.kteis.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.