Κτείς | υπηρεσίες
Δείτε όλες τις υπηρεσίες

Αγωγές μαλλιών

Αγωγές μαλλιών

Στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη παρέχουμε ολοκληρωμένες θεραπείες και αγωγές μαλλιών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΜΑΣΚΑ:
Με τις ειδικές επαγγελματικές μάσκες, στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη προσφέρουμε αγωγή προστασίας στα ευαίσθητα μαλλιά πριν το χτένισμα. Με ειδικό μασάζ η αγωγή αυτή ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών και τα προστατεύει από τη θερμότητα.

ΑΓΩΓΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ:
Ειδικές αγωγές ενυδάτωσης για μετά τη βαφή και πριν το χτένισμα στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Μετά τη βαφή τα μαλλιά χάνουν τη φυσική υγρασία τους, ενώ η έκθεση στη θερμότητα τα ταλαιπωρεί ακόμη περισσότερο. Με ειδικό μασάζ η αγωγή αυτή ενυδατώνει τα ξηρά μαλλιά, επαναφέρει τη φυσική τους υγρασία και παράλληλα τα προστατεύει από το πιστολάκι, χαρίζοντας τα υγεία και λάμψη.

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ:
Το ολοκληρωμένο σύστημα αγωγής κατά της τριχόπτωσης στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη μειώνει την απώλεια μαλλιών και ενδυναμώνει τον θύλακα της τρίχας με αποτέλεσμα όμορφα μαλλιά γεμάτα υγεία.

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ:
Ολοκληρωμένη αγωγή κατά της λιπαρότητας που μειώνει το σμίγμα στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη αφαιρεί τα κατάλοιπα από τα προϊόντα styling και προσφέρει στα μαλλιά λάμψη και υγεία.

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑΣ:
Πίλινγκ κατά του κνησμού στο τριχωτό της κεφαλής στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Άμεση εξαλειπτική δράση κατά της ξηροδερμίας.

ΝΕΟ BOTOX ΜΑΛΛΙΩΝ:
Η νέα θεραπεία που γεμίζει πραγματικά την τρίχα στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη. Διαρκεί έως 10 λουσίματα και είναι ιδανική για κανονικά, λεπτά και αφυδατωμένα μαλλιά.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ 3ΠΛΗΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ AWAPUHI:
Είναι η ΠΡΩΤΗ και η ΜΟΝΗ θεραπεία που περιέχει το kERATRIPLEXtm το οποίο είναι κερατίνη σε τρεις μοριακές δομές για να εισχωρεί και στα τρία στρώματα της τρίχας. Με τη θεραπέια αυτή τα μαλλιά σας θα είναι πιο υγιή από ποτέ.

ΙΣΙΩΤΙΚΗ STRAIGHT N’ SHINE:
Η ισιωτική αυτή προσφέρει μόνιμο και θεραπευτικό ίσωμα στα μαλλιά καθώς και μοναδική λάμψη το κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

COVER 5’: Για τους άνδρες που θέλουν να ανανεώσουν το φυσικό τους χρώμα και να καλύψουν τα πρώτα γκρίζα με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

BRAZILIAN BONDBUILDER B3:
Είναι ένα πρωτοποριακό επαγγελματικό εργαλείο που αποδεικνύεται κλινικά ότι διεισδύει στον φλοιό των μαλλιών και επανασυνδέει τους δεσμούς της τρίχας που διασπώνται κατά τη διάρκεια όλων των υπηρεσιών χρωμάτων. διαβάστε περισσότερα

Αγωγές μαλλιών
Αγωγές μαλλιών
Αγωγές μαλλιών
Αγωγές μαλλιών
Αγωγές μαλλιών
Αγωγές μαλλιών
Αγωγές μαλλιών
Αγωγές μαλλιών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτείς

Το Look απέκτησε όνομα

Άνω Τζουμαγιάς 60, Θεσσαλονίκη 544 53

+30 2310 930 361

info@kteis.gr

www.kteis.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.