Κτείς | υπηρεσίες
Δείτε όλες τις υπηρεσίες

Χρώμα βαφές

Χρώμα βαφές

Το χρώμα είναι κάτι που αγαπάμε πολύ στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη και για το λόγο αυτό δουλεύουμε με μοναδικές τεχνικές και προσφέρουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Νικήστε το χρόνο και ανανεωθείτε με βαφή στη ρίζα για κάλυψη των λευκών αλλά και  τελικό φυσικό αποτέλεσμα.

Μεταμορφωθείτε στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη ζωντανεύοντας το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας με βαφή σε όλο το μήκος στην απόχρωση που σας ταιριάζει.

Εντυπωσιάστε με την ξεχωριστή τεχνική βαφής μισό-μισό εάν τα μαλλιά σας είναι κυρίως ασύμμετρα κοντά ενώ αν έχετε φιλαριστά μαλλιά δοκιμάστε τη δίχρωμη βαφή.

Προτιμήστε στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη το χρωμοζελέ εάν θέλετε μια ημιμόνιμη βαφή που φεύγει σταδιακά με τα λουσίματα.

Με την ιδιαίτερη τεχνική του αποχρωματισμού αφαιρούμε στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη από τα μαλλιά σας τις ανεπιθύμητες αποχρώσεις και προσθέτουμε αυτήν που επιθυμείτε.

Με τη μοναδική βαφή INOA θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένες όσες θέλετε μια βαφή χωρίς αμμωνία και με βάση το λάδι ενώ με τη LUO COLOR 3D, καλλυντική βαφή με αμυγδαλέλαιο και προβιταμίνη Β5, θα έχετε ένα φυσικό, υπέροχο ιριδίζον αποτέλεσμα μέσα σε 20’.

Για πολύ έντονα χρώματα και με ασύγκριτη διάρκεια, επιλέξτε τα χρώματα ELUMEN, στο κομμωτήριο Κτείς στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κτείς

Το Look απέκτησε όνομα

Άνω Τζουμαγιάς 60, Θεσσαλονίκη 544 53

+30 2310 930 361

info@kteis.gr

www.kteis.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.